Hlavní strana Pro studenty

Dotazník České středoškolské unie

Distanční výuka bezpochyby ovlivnila mnohé - styl výuky, přístup vyučujících, kontakt mezi studenty a učiteli etc. Česká středoškolská unie v této otázce sestavila dotazník určený pro všechny studenty středních škol (v případě osmiletých gymnázií - nižších ročníků včetně).

Přímý odkaz na dotazník: bit.ly/DotaznikCSU (https://forms.gle/sd82zKULkzWQ3bGC6)

"Naším cílem není získat co nejvíce faktických údajů, nýbrž poskytnout žákům prostor pro vyjádření jejich subjektivního názoru. Obsah dotazníku se nese v duchu progrese oproti jaru, ale část je věnována taktéž hodnocení již zmiňovaného stylu výuky jako celku.

Informace nám poslouží primárně k ujasnění si stanovisek žáků středních škol, ale zejména k vlastnictví přímých údajů, se kterými bude možné dále pracovat. V neposlední řadě je možnost využití dotazníku jakožto zpětné vazby učitelům, která je, nejen v této době, bezpochyby více než důležitá."

Píše se v dopise adresovaném školám.

VŠCHT Praha - konzultace + doučování ZDARMA - Středočeský kraj

Počínaje touto chvílí nabízíme zdarma konzultace pro maturanty z chemie, matematiky či biologie. Stačí, když na této stránce<https://www.vscht.cz/hmch/konzultace-pro-zaky-ss> vyplníte dotazník

<https://www.vscht.cz/hmch/konzultace-pro-zaky-ss> a naši studenti vás budou sami kontaktovat a domluví se na formě konzultací.

Dále nabízíme on-line doučování zdarma pro žáky, kteří některý z výše uvedených předmětů nezvládají a potřebovali by další pomoc. Postup je stejný jako u maturantů.

Celý článek...

Volby do Školské rady Gymnázia pod Svatou Horou

V souladu s § 167, odst. 2 a odst. 4 zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění a v souladu s Volebním řádem pro volby členů školských rad základních, středních a vyšších odborných škol zřizovaných Středočeským krajem schváleným Radou Středočeského kraje, vyhlašuji volby do Školské rady Gymnázia pod Svatou Horou, Příbram II, Balbínova 328.

Na voleného člena rady za zletilé žáky a zákonné zástupce nezletilých žáků se volí dvě osoby.

Celý článek...

Více článků...